Hi babes. Wat een tijd beleven we met elkaar. De wereld ligt plat voor mijn gevoel. Een virus dat uitbreekt en zo enorm veel impact heeft en nog lang zal hebben is iets wat ik voor het eerst meemaak in mijn leven. Dit is verschrikkelijk voor alle mensen die persoonlijk geraakt worden. Uiteraard mensen die ziek worden of een dierbare hebben die ziek is geworden, maar ook gaat mijn hart uit naar alle mensen die hierdoor financieel keihard geraakt gaan worden. Destemeer word ik me ervan bewust hoe ons economische systeem een kaartenhuis is.

Ik krijg vele vragen van mensen rondom beleggen. Want zoals we weten heeft deze ramp enorme gevolgen voor de beurs koersen. Ik zeg altijd ‘buy when there’s blood in the streets’, en dit is het moment. Ik wilde hier een artikel over publiceren (wat te doen, wat te kopen, wanneer te kopen om lange termijn geld te verdienen aan deze crash) maar dat voelt niet goed. Wel wil ik iedereen met vragen helpen. En daarom heb ik het volgende besloten:

Ik ben al weken achter de schermen bezig om een besloten online netwerk in te richten waar vrouwen kunnen samen komen om te praten over geld en beleggen. Een high vibe community waar we gaan masterminden en elkaar helpen om het beste uit ons geld te halen. Ik ben al een tijd bezig met veel content maken, cursussen aan het creeren, nadenken over de juiste live netwerk mogelijkheden, exclusieve webinars en uiteraard de prijs die ik ga vragen voor deelname aan dit netwerk.

Maar ik heb besloten dat ik hem vanaf vandaag ga open gooien, gratis. Ik wil jullie helpen, ik wil dat we elkaar helpen, en ik voel dat het nu het moment is om op te staan en er voor elkaar te zijn.

Doe je mee? Sluit je je aan zodat we met elkaar kunnen praten over welke stappen we kunnen nemen in tijden van financiële crisis?

Klik hier om je gratis aan te melden. Als je je hebt aangemeld krijg je van mij automatisch het wachtwoord toegestuurd waarmee ik je toegang geef tot de groep.

Stay safe. Veel liefs.

Puck