Oke ladies, we gaan het even niet hebben over beleggen, investeren en van je geld méér geld maken, maar over: hoe zorg je dat je meer geld overhoudt om überhaupt te kunnen beleggen! Als je kijkt naar de FIRE movement, en waar deze voor staat, komt dat neer op: live below your means, spend less than you earn, and invest the gap! Af en toe is het dus wel zo verstandig om even goed in je uitgaven patroon te duiken. En nou kwam ik in aanraking met aan partij die je hierbij kan helpen. En: ik ben oprecht enthousiast over deze partij. Lees hier hoe je snel kan besparen op je vaste lasten met jawel.nl.

Oke, laten we het even hebben over dat besparen.

Ik ben persoonlijk geen voorstander van beknibbelen op kleine bedragen, lullig doen over een koffie buiten de deur of ingewikkeld gedoe in de supermarkt. Ik wil makkelijk leven, zorgeloos leven en niet te veel bezig zijn met geld (de ironie!). Maar op het moment dat ik per jaar een paar duizend euro kan besparen op mijn hypotheek, energie en verzekering, dan heb je mijn aandacht. Dan gaat het opeens over serieus geld. Stel dat je per jaar €1500 kan besparen op je hypotheek? En dat dan kan investeren? Amai dat kan dan lekker gaan renderen.

Lui

Probleem is alleen dat ik lui ben. Of nou ja, lui, lui… Ik heb geen zin in gedoe. Ik heb geen zin om met meerdere partijen te schakelen om te kijken of mijn hypotheek goedkoper kan. En vervolgens weer met andere partijen bellen over mijn verzekering. Ik heb geen zin om zelf bestanden te maken en alle gegevens in te voeren en te vergelijken. Neen, deze chick zit liever in de zon met een ijskoud biertje. Was er maar een ‘one stop shop’, 1 bestemming waar je terecht kon voor al je financiële producten en waar zij dan het reken werk voor je doen en je gratis adviseren over goedkopere opties.

En toen was daar…

Jawel.nl! I kid you not, ik kwam in aanraking met deze partij en zij blijken précies datgene aan te bieden waar een luie draak als ik zo’n behoefte aan heeft. Jawel.nl dus. Wat zij doen? Het is een platform van VDZ waar je advies kan krijgen voor al je financiële producten. Dus niet alleen hypotheek, neen. Hypotheek, energie, telecom, pensioen, lease, lenen, the whole shabang.

Sanity check

Voordat ik jullie in de armen van louche figuren drijf, doe ik natuurlijk een sanity check. Bij alle partijen die ik aanraad. Dus ik meldde me aan bij jawel.nl (serieus, zo makkelijk, zou zelfs mijn vader kunnen), en belde ze op! Want hoe kan het uit dat je gratis advies krijgt over waar je een goedkopere hypotheek kan oversluiten? Waar zit die adder? Het zit zo: het advies is gratis. Ze bellen of mailen je en vertellen je hoeveel je kan besparen als je naar een andere partij overstapt. Vrijblijvend dus. Indien je besluit dat je overstapt met behulp van een jawel.nl adviseur, dan betaal je voor hun diensten. Fair enough. Dit verschilt per dienst.

Kleine moeite

Kleine moeite die zich wellicht enorm loont. Meld je aan op de site, daarna bellen ze je om even te checken of je graag advies wil. Dan laat je je lekker adviseren en indien het de moeite waard is kun je besluiten euro’s te besparen. Die je vervolgens kan beleggen. Waarna je serieus werk maakt van je vermogen. Win win win situatie all the way! Ik zelf heb advies aangevraagd rondom mijn hypotheek. Ik ben erg benieuwd wat eruit komt, en laat jullie dit uiteraard weten. Wil jij ook horen of je flink kan besparen op je hypotheek?

Klik hier om vrijblijvend advies te ontvangen!

Het is in een minuut gebeurd. Snel besparen op je vaste lasten was never this easy, en alleen al weten welke opties je hebt is fijn! Zeker nu het onzeker is wat er met de rente gaat gebeuren. Stel je voor dat je nu nog iets slims kan doen om komende jaren voor een nog lagere rente te gaan? En het bespaarde geld kan beleggen, en kan laten renderen? Wat over een aantal jaren echt een lekker potje met vermogen kan worden? Nou, mij heb je.

Laat je me weten als jij daadwerkelijk kan besparen als een maniac? Kan ik meegenieten 🙂

 

 

Geef een reactie