fbpx

About

Fire for women is het platform waar vrouwen worden geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Door inspiratie, informatie en educatie krijgen vrouwen de juiste handvatten om een gezonde relatie met geld op te bouwen, inzicht te krijgen in hun financiën en de eerste stappen in de beleggingswereld te maken. Fire for women maakt samen met partners de vele informatie en kennis beschikbaar, dusdanig begrijpelijk, overzichtelijk en daarmee toegankelijk, om voor elke vrouw elke mogelijke barrière weg te nemen om serieus werk te maken van haar geld. Fire for women focust zich op inzicht, beleggen, meer verdienen en het laten groeien van vermogen.

Fire for women is in September 2019 opgericht door Puck Landewé. Zij was gegrepen door de FIRE (financial independence & retire early) beweging, was veel bezig met geld en beleggen maar kwam tot de ontdekking dat het slecht gesteld is in ons land met de financiële onafhankelijkheid van vrouwen.

Ook kwam Puck tot de ontdekking dat vrijwel geen enkele vrouw in haar omgeving bezig was met geld, beleggen en het opbouwen van vermogen. Vrouwen zijn enorm ondervertegenwoordigd in de wereld van beleggen en investeren. Zonde, want uit onderzoek blijkt dat vrouwen uitstekende beleggers zijn. Hierdoor laten ze kansen liggen om hun geld voor hen aan het werk te zetten en te bouwen aan hun vermogen.

Inmiddels is de FIRE community de eerste en grootste financieel onafhankelijkheid community in Nederland met inmiddels meer dan 1700 vrouwen. Het bereik van de website ligt op 20.000 maandelijkse bezoekers en middels social media bereikt fire for women dagelijks ruim 7000 vrouwen die dedicated met hun geld bezig zijn.