Make more FIRE

Bezit jij een expertise, passie of talent? En wil jij hier een extra inkomstenstroom mee creëren, maar weet je niet waar te beginnen?

Fire For Women helpt je om in 4 stappen jouw kennis om te zetten in een online kennisproduct!

FIRE worden: financial independent & retire early. Dat willen we allemaal, want financieel onafhankelijk zijn geeft rust en vrijheid! Een belangrijke pijler in de reis naar FIRE is zorgen voor extra inkomsten. Want extra inkomsten bieden meer financiële ruimte én stabiliteit. Wist je dat een miljonair gemiddeld 6 inkomstenbronnen heeft? Tijd om ook te zorgen voor die extra inkomstenbronnen! Side hustles here we come.

Door jouw expertise af te gieten in een online kennisproduct kunnen mensen zelfstandig met jouw product aan de slag zónder dat jij hier fysiek bij aanwezig bent. Hallo vrijheid, hallo passief inkomen!

Hoe lekker zou het zijn om maandelijks een paar honderd euro aan extra geld? Inkomsten die je verdient door jouw expertise, hobby of passie in te zetten om hier anderen mee te helpen, hen te inspireren of te informeren?

Say no more, dit lijkt me te gek!

Wil je graag FIRE worden, maar:

  • Zoek je nog een haalbare manier om extra geld te verdienen?
  • Heb jij nu maar 1 of 2 inkomstenstromen?
  • Vind je het lastig om een idee voor je online kennisproduct te bepalen?
  • Weet je niet welke stappen je moet zetten om je product te maken en te verkopen?
  • Voelt een side hustle voor jou nog als een ver van je bed show?
tips voor beleggen bij degiro

Sneller FIRE worden

Fire for women ontwikkelde speciaal voor vrouwen die sneller financieel onafhankelijk willen worden het Make More Fire programma (€79) waarin we je stap voor stap meenemen in het opzetten van jouw online kennisproduct. Laat ons je begeleiden en connect met een grote groep supportive vrouwen die jou allemaal hetzelfde gunnen, namelijk sneller FIRE worden.

“Het programma is super waardevol en heel prettig en behapbaar om te volgen. Het is echt een stok achter de deur om aan de slag te gaan. Door het programma kom je echt tot een duidelijk eindproduct. Ik vond het heel waardevol, want, wauw, wat een inspiratie zit er in de groep vrouwen die meedoen. Alleen maar powervrouwen die een doel voor ogen hebben. Ik voel mij in ieder geval ON FIRE door dit programma! Echt super bedankt voor het maken van Make More Fire! Zo fijn dat Jette, Puck en de andere vrouwen die meedoen reageren op alle vragen die je in de community stelt, dat helpt echt! Ik zou iedereen die committed is om een online kennisproduct/training te gaan opzetten, aanbevelen om dit programma te volgen.”

Lisanne Loep

“Het programma geeft veel inspiratie, goede tips en praktische handvatten!”
“Ontzettend dankbaar en leuk verrast door jullie programma, talent van eigen bodem! Super gaaf dat jullie dit samen hebben opgezet. Ik heb er veel inspiratie en goede tips en praktische handvatten uitgehaald, nu is het een kwestie van doorzetten!”

Michelle Pinkster

Maandelijks meer money

Hoe lekker zou het zijn om maandelijks een paar honderd euro aan extra geld te ontvangen? Inkomsten die je verdient door jouw expertise, hobby of passie in te zetten om hier anderen mee te helpen, hen te inspireren of te informeren?

Wil jij:

1

Een uniek kennisproduct maken dat jou extra inkomsten oplevert?

2

Ontdekken hoe ook jij op deze lucratieve manier geld kan verdienen?

3

Je inkomen boosten met maandelijkse extra inkomsten en sneller koersen richting FIRE?

4

Meer financiële vrijheid creëren náást je vaste inkomen?

5

Nu de eerste stap zetten richting jouw droomleven met support van andere dames?

6

Een bewezen stappenplan waarmee je oneindig veel side hustles opzet?

Online training ‘Maak je online kennisproduct’

Met de juiste stappen op zak bedenk, maak én verkoop ook jij binnen no time je online kennisproduct! Voor fire for women creëerden we in samenwerking met Jette de online training “Maak je online kennisproduct’ waarin je in 4 stappen ontdekt hoe je jouw expertise omzet in een kennisproduct waarmee jij snel een extra inkomstenbron creëert!

Na het Make More Fire programma:

Weet je waarover jij een eigen product kunt maken;
Heb je de inhoud en opbouw voor je online product bepaald;
Weet je op welk platform jij je product wilt aanbieden;
Heb je een plan om jouw product daadwerkelijk te verkopen.

Toegang

Na jouw aanmelding ontvang je direct de inloggegevens die je toegang geven tot het programma en de community, waar wij je aan de hand van video’s en hele praktische opdrachten stap voor stap begeleiden bij het bedenken, maken én verkopen van je kennisproduct. Na 4 weken heb jij je eigen inkomstenbron gecreëerd: jouw unieke kennisproduct! Als concrete eindopdracht van het programma heb je je eigen productsheet opgezet met hierop alle informatie die jouw potentiële kopers nodig hebben om jouw kennisproduct aan te schaffen.

Investering €79,-

No, not kidding, je leest het goed! Dit programma om een passieve inkomstenstroom te creëren d.m.v. jouw online kennisproduct(en) kost slechts 79,- euro incl.

Veelgestelde vragen

Ik ben geen ondernemer, kan ik meedoen?

Ja, de Make More Fire is bedoeld voor iedere vrouw die haar expertise wil omzetten in een verkoopbaar kennis product. In loondienst, ZZP-er of een groot bedrijf: iedereen die een extra inkomstenbron wil creëren om zodoende sneller FIRE te worden kan mee doen.

Hoe veel tijd ben ik eraan kwijt?

Ga voor het gehele programma uit van ongeveer 10 uur. De 4 stappen van het programma doorloop je in je eigen tijd en eigen tempo. Neem voor iedere stap ongeveer 1,5 uur de tijd! Plan dit voor jezelf in.

Kan ik ook met jullie sparren?

Ja, in de community krijg je toegang tot het forum bord ‘Make More Fire’. Hier kun je 24/7 met de andere dames van de community sparren. Zelf kijken wij in ieder geval om de 2 weken mee in de community en beantwoorden dan vragen waar nodig.

Ik ben een man, mag ik meedoen?

Nee, we houden van je, maar dit is een ladies only club!

Wat kan ik na het programma?

Tijdens de 4 stappen werk je toe naar een strakke productsheet. Je weet precies wat je gaat aanbieden en aan wie. Dit is je uitgangspunt en vanuit hier kun je de daad bij het woord voegen. Wij helpen je om het idee voor je kennisproduct helder te krijgen, het logisch op te bouwen en te verkopen. Daarvoor is nodig dat je weet wát je gaat verkopen, aan wie en op welke manier. Kortom, na de 4 stappen:

  • Heb je jouw unieke idee voor een kennisproduct op papier staan;
  • Heb je jouw expertise overdraagbaar gemaakt door het in een logische volgorde te plaatsen;
  • Weet je hoe je van jouw kennis een aantrekkelijk product maakt en hoe je het promoot;
  • Weet je op welk platform jij je product wilt aanbieden;
  • Heb je een plan om jouw product daadwerkelijk te gaan verkopen.

Ik heb nog geen idee over welk onderwerp ik een kennisproduct moet maken, is dit dan wat voor mij?

Ja, juist dan! Want we helpen je vooral met het vinden van een haakje waar jij blij van wordt en waar jij een product over kan maken.

Hoelang houd ik toegang tot de content? 

In totaal houd je een jaar lang toegang tot de content en community van Make More Fire en kun je dus elk moment de kennis opnieuw raadplegen.