Ladies, jullie weten: deze meid is fan van beleggen bij Degiro. Bij deze een 3-stappenplan om snel naar de juiste informatie toe te navigeren om ook te beginnen met beleggen bij Degiro! Voordat we verder gaan, ik zeg het nog maar een keer: beleggen is risicovol. Je kan (een deel van) je inleg verliezen. Hypotheek, eten en verzekering zijn het belangrijkste, daarna pas beleggen. Akkoord? Lees dan nu snel dit korte artikel en navigeer naar de juiste pagina’s om in 3 stappen te beginnen met beleggen bij Degiro.

Stap 1: lees je in over Degiro

Degiro was mijn eerste liefde in de wereld van beleggen. Ik opende hier mijn rekening vóórdat ik met Peaks en Brand New Day begon. Gekke volgorde inderdaad. Maar Degiro is fijn, lees hier waarom. In het kort:

  • Een gratis rekening openen
  • Zeer lage kosten. Als je belegt in trackers uit de kernselectie kun je zelf elke maand een gratis transactie doen!
  • Je kan in mega veel ETF’s en aandelen handelen. Elke markt, elke sector, elke industrie: Degiro is your best friend.
  • Hun app is mega fijn! Ik doe al mijn transacties via de app. Intuitief, overzichtelijk, zelfs voor tech kneusjes zoals ik.
  • Je kan vanaf je gewone rekening een maandelijkse overschijving instellen naar je Degiro rekening, wel zo makkelijk.

In handel maandelijks via Degiro. Om inzicht te krijgen in de kosten en de voor- en nadelen van deze broker raad ik je aan om dit artikel goed te lezen.

Open hier gratis een rekening bij Degiro, dat is zo gepiept!

Stap 2: zelf beleggen bij Degiro stap voor stap uitgelegd

Het is fijn als je een beetje een gevoel krijgt bij hoe Degiro werkt alvorens je er een rekening opent en start met beleggen. Lees dit artikel waar ik aan de hand van plaatjes laat zien hoe beleggen bij Degiro werkt.

Stap 3: pas slimme beleggingstactieken toe

Er zijn een paar handigheidjes die je kan toepassen als je belegt bij Degiro om het beleggen nog makkelijker en goedkoper te maken. Lees het hier!

Succes darling! In 3 stappen beginnen met beleggen bij Degiro is all it takes. Open die rekening, stel die periodieke overboeking in, en wees jezelf over 10, 20 of 30 jaar enorm dankbaar 😉

Ps: in dit artikel staan affiliate links. Dat betekent dat ik een commissie ontvang als jij je aanmeldt via fire for women. Uiteraard betaal jij hier niks extra’s voor, maar zo help je mij om fire for women draaiende te houden! En: ik ben onafhankelijk in de producten en diensten die ik aanraad, ik raad alleen partijen aan waar ik zelf een goede ervaring mee heb, beloofd!