Ciao belle! Jullie weten dat ik beleg in vastgoed. Vorig jaar kocht ik mijn eerste vastgoedbelegging – naast mijn eigen koophuis – en I can’t wait to go for a second round! Maar vastgoed aankopen is iets anders dan een pot pindakaas kopen: voor vastgoed is veel eigen geld nodig (hoeft niet altijd, ik ben echter voorstander van risico minimaliseren en verstandig beleggen) en er komt ook veel reken- en regelwerk bij kijken. Ben jij ook geinspireerd en wil je graag meer weten over beleggen in vastgoed? Je kan natuurlijk om te beginnen de artikelen op fireforwomen.com lezen, maar als je echt de diepte in wilt en hulp bij beleggen in vastgoed zoekt, dan heb ik een tip voor je.

Hulp bij beleggen in vastgoed via Actief

Ken je Myrthe de Groot? Zij is eigenaar van Actief, een bedrijf dat vastgoedbeleggers helpt met hun – juistem – vastgoedbeleggingen. Ik sprak Myrthe aan de telefoon en vroeg haar naar de ontwikkelingen bij Actief. Zij vertelde me dat ze merkt dat ze naast de dagelijkse bemiddeling, enorm veel vragen krijgt. Haar team werkt zich een slag in de rondte om al deze vragen en verzoeken te beantwoorden. “Dat moet slimmer kunnen”, dacht Myrthe. Ze heeft het team met experts, het netwerk én de diepgaande kennis. “Hoe kan ik dit bundelen en zowel beginnende en voornemende beleggers helpen als experts de mogelijkheid bieden om hun kennis te kunnen delen?” Nou, tada, daar was het Actief Lidmaatschap!

Actief lidmaatschap, wat is dat?

Een plek waar beginnende en ervaren vastgoedbeleggers samenkomen, waar je advies kan inwinnen van experts en hulp krijgt bij de reis naar jouw eerste vastgoedbelegging.

Als je lid bent van Actief dan krijg je toegang tot het platform. Op dit platform voorziet het Actief team je onder andere van vastgoednieuws, kun je trainingen volgen en word je natuurlijk onderdeel van een groot netwerk. Waarom dit zo waardevol is? Vastgoed draait om netwerk!

Hoe werkt het?

Je betaalt per maand een membership fee en krijgt afhankelijk van het profiel dat je hebt gekozen toegang tot content, kennis en een netwerk. Je logt online in (ze gebruiken hetzelfde platform als ik gebruik voor de fire community, dus als je daar lid bent, dan heb je een idee) en daar kun je trainingen volgen, mee doen aan masterclasses en chatten met coaches (experts op het vlak van juridische -, fiscale -, vastgoed -, verhuur – en vele andere vlakken).

Is het voor iedereen?

Ja, juist! Myrthe besefte dat juist veel beginnende vastgoedbeleggers met veel vraagstukken zitten en hulp nodig hebben. Zij wil je helpen door je te koppelen aan experts of mensen die al lang ‘in het vastgoed vak zitten’. Ik ben van mening dat dit enorm waardevol is: leer van anderen! Dus ook als jij in de toekomst wilt gaan beleggen in vastgoed, is dit lidmaatschap voor jou, want zodoende bouw je een netwerk op en vergaar je kennis. En je kent mijn motto: luck favors the prepared 😉

Wat kost dat?

€79 per maand (exclusief BTW) voor ‘the all-in real deal’, en gratis als je enkel gebruik wilt maken van de chat of het forum.

Meld je hier aan voor het lidmaatschap en vind de juiste hulp bij beleggen in vastgoed. 

Waarom ben ik een fangirl?

Ja, want dat ben ik best wel. Ten eerste omdat Myrthe een inspirerende dame is en ik het te gek vind dat er meer vrouwen en women-led-companies in de geld wereld zijn, ten tweede omdat haar team voor 80% uit vrouwen bestaat en ten derde omdat ik geloof in de filosofie van Myrthe, business-wise: kiezen voor een niche, daar heel goed in worden, en integer en grondig te werk gaan. Ik zelf zou altijd promoten om een juiste risico afweging te maken als het aankomt op beleggen, en zeker als het aankomt op beleggen met veel geld, en Myrthe denkt er precies zo over. Geen gekke cowboy praktijken, geen gladde mannen praat en stoerdoenerij, maar echt gedegen advies welke grondig is onderbouwd. Wel zo prettig als het aankomt op jouw geld!

Hoe kun je hier lid worden?

Simpel, klik hier, lees even goed de site van Actief door, en gun jezelf deze investering en dit netwerk. Ga je erg lang plezier van hebben, trust me 😉 Want dit helpt jou je eerste vastgoedbelegging te doen, en een belegging als deze…. FIRE here I come!