Hey ladies! Op mijn social media kanalen deel ik vaak met jullie dat het leven me erg gunstig gezind is: alles wat ik wil, lukt. Zeker op zakelijk vlak komen al mijn wensen uit. Mijn carrière is als een raket gegaan de laatste jaren, mijn inkomsten zijn sky-high, mijn beleggingen gaan lekker. Ik krijg weleens de opmerking: jou lukt ook alles! En dat klopt. Zo voelt het ook. Maar dan is de grote vraag: hoe komt het dat alles wat ik wil, ook lukt? Laat het me je uitleggen, wat mijn recept voor succes is.

Wensen

Tijdens mijn studie droomde ik van zelf een internationaal modetijdschrift runnen, dat lukte. In nog geen jaar tijd.

Daarna wilde ik een gave baan waar ik veel kon leren, dat lukte. Na deze wens had ik binnen drie maanden een leidinggevende baan bij wehkamp.

Na een lezing op een event wilde ik dolgraag spreken op hét Google congres van het jaar, dat gebeurde. Van wens naar werkelijkheid in nog geen 5 maanden.

Toen wenste ik een volgende stap in mijn carrière, waarbij ik salaris X zou verdienen. 4 maanden later was het zo ver.

Vervolgens kwam de wens om een mooi huis te kopen, en nog geen 2 maanden later was de deal rond.

Mijn schoenen begonnen te wringen en ik wilde een vervolg stap in mijn carrière. 3 maanden later maakte ik deze stap.

In juni dit jaar wenste ik een vastgoedbelegging. In augustus was de deal rond.

Ik wilde snel goede huurders, en deze vond ik binnen 2 weken.

Alles wat ik wens, lukt me. Hoe kan dit? Hoe doe ik dit, en hoe kun jij dit ook leren?

Want even tussen jou en mij: ik ben geen uitzondering, geen speciaal geval. Succes is ook voor jou weggelegd, dat weet ik zeker!

Manifesteren

Het is niet moeilijk, maar je moet het trucje wel even snappen. Dit trucje heet ‘manifesteren’. Sinds ik een cursus manifesteren volg bij Willemijn snap ik a) wat ik al die jaren al heb gedaan en waarom al mijn wensen uitkomen en b) leer ik hoe ik dit nog meer in de dagelijkse praktijk – op elk niveau – kan toepassen.

Hoe werkt dat?

Manifesteren werkt als volgt:

We trekken altijd datgene naar ons toe waar we in geloven. De gedachten die we hebben, de energie die we uitstralen en de emoties die we de overhand geven, bepalen wat we aantrekken. Op het moment dat er iets is wat je heel graag wilt, en je gelooft dat je dit kan bereiken, dan straal je een bepaalde energie en vibe uit waar op wordt gereageert. Maar let op! We stralen ook energie uit rondom alle gedachten, overtuigingen en emoties van dingen die we NIET willen. We trekken datgene aan waar we in geloven.

Geloof jij dat je het waard bent veel geld te verdienen? Dan ga je daarnaar handelen en wordt het werkelijkheid. En precies het tegenovergestelde is ook waar: geloof jij dat je niet meer waard bent dan inkomsten X, dan ga je daar ook naar handelen, en genoegen mee nemen.

Je eigen overtuigingen richting datgene wat je wilt is key.

Je overtuigingen worden gedachtes, je gedachtes worden emoties, je emoties bepalen je handelen en je handelen bepaalt je dagelijkse werkelijkheid.

Let me explain

Sounds spooky? Laat me je dit uitleggen aan de hand van 2 persoonlijke voorbeelden.

Op zakelijk vlak kan ik mijn wensen heel sterk visualiseren. Als ik iets heel sterk wil, dan fantaseer ik erop los en maak ik in mijn hoofd een plaatje van hoe mijn leven eruit ziet als de wens uitkomt. Dat resulteert in dat ik – voordat het doel is bereikt – al ga leven naar mijn ideaal beeld, net zolang tot het werkelijkheid wordt.

Daarnaast heb ik veel vertrouwen in mijzelf en mijn kunnen. Dat straal ik uit en daarmee zend ik de juiste energie de wereld in, en dat komt bij me terug.

Ik had de grote wens mijn eigen magazine te maken. Samen met een vriendin, die deze wens ook had, besloten we ervoor te gaan. We geloofden dat we het konden, werkten hard en vrij moeiteloos lukte het. We straalden uit dat we vertrouwen hadden in onszelf, en zodoende hadden ook grote merken (Chanel, Hugo Boss, H&M, to name a few) vertrouwen in ons en maakten het mede mogelijk. Net als hele goede fotografen, modellen, schrijvers, kortom: iedereen die we nodig hadden om dit succes mede mogelijk te maken vertrouwden ons, net zoals we onszelf vertrouwden. Onze overtuiging werd onze energie, en die energie werd ons dagelijks handelen. Daarbij hadden we een continue focus op wat er mogelijk was, en we focusten ons vrijwel niet op iedereen die zei ‘dat gaat je niet lukken’.

Later in mijn carrière had ik de wens om veel geld te verdienen. En of je nou wenst om €1000 of €10.000 per maand te verdienen, dat waar jij in gelooft dat je waard bent, gaat naar jou toekomen. Ik had vertrouwen in mijn kennis en kunde. Ik kon waarde toevoegen die exclusief was. Dit straalde ik uit en zodoende kwam er een carrièrekans op mijn pad, die me exact dat salaris ging brengen dat ik wenste. Als ik had geloofd dat ik minder waard was, en minder zou kunnen verdienen, had ik dat salaris gekregen, omdat ik daar naar gehandeld en onderhandeld had.

Moraal van het verhaal?

Leer manifesteren. Het begint met positieve gedachtes en overtuigingen dat alles wat jij wenst, werkelijkheid kan worden. Bepaal wat je wil, herhaal je wens elke dag door middel van positieve affirmaties, visualiseer je wens, wees alert op wat je toe komt en leef alsof je al je wenst leeft. Je eigen overtuigingen over of dat wat jij wil werkelijkheid kan worden, is bepalend.

Wil je ook leren manifesteren? Check het profiel van Willemijn of stuur haar een mail (hello@willemijnwelten.com)! En dit is geen spon, neen, ik ben oprecht zeer enthousiast, en ervaar haar cursussen als enorm waardevol. Ik heb Willemijn al geadviseerd om een nulletje achter de prijs te zetten die ze vraagt voor haar cursussen – want geloof me ladies, dat is het dubbel en dwars waard – maar dat is nog niet gebeurd dus sla uw slag, voor een spreekwoordelijke appel en een ei.