Alle vrouwen financieel onafhankelijk! Dat was Puck haar missie toen ze in september 2019 fireforwomen.com lanceerde. Dit blijkt een missie die wordt gewaardeerd door vele vrouwen, want een jaar later heeft fire for women ruim 20.000 maandelijkse bezoekers, meer dan 7000 volgers op social media, 3600 nieuwsbriefabonnees en 2000 community leden. En dit is nog maar het begin. Want wat er in Nederland nodig is – vrouwen inspireren, informeren en empoweren om het heft in eigen handen te nemen rondom hun persoonlijke financiën – is in heel Europa nodig. Daarom het heugelijke nieuws om 2021 goed te beginnen: vanaf 1 januari starten we fire for women BV met twee eigenaren.

Krachten bundelen

De ambities zijn groot – over 5 jaar hét platform waar vrouwen zich bij aansluiten om hun reis naar FIRE (financially independent & retire early) te boosten – en dat betekent dat er groots gehandeld moet worden. Daarom zijn wij enorm verheugd om met jullie te delen dat per 1 januari 2021 fire for women 2 eigenaren heeft. Samen met Lieke Danenberg bundelt Puck vanaf 1 januari, onder de fire for women BV, de krachten. De kennis van Puck over media, branding en het content wordt nu aangevuld met de kennis van Lieke over PR, IT en online marketing.

Gedeelde missie

Al eerder werkten Puck en Lieke samen aan inhoudelijke content voor fire for women. Daar bleek dat beide vrouwen dezelfde missie voor ogen hebben: meer vrouwen financieel onafhankelijk. Die gezamenlijke missie resulteerde in een samenwerking de afgelopen maanden en daarna de stap naar een gezamenlijke onderneming. 

fire for women BV met twee eigenaren

Puck: “fire for women begon nadat ik zelf, als liefhebber van beleggen, merkte dat vrouwen als het aankomt op geld nog veel te winnen hebben. In de wereld van geld, beleggen en vermogen opbouwen zijn vrouwen vaak terughoudender dan mannen, wat maakt dat ze toekomstig financieel gewin mislopen. fireforwomen.com begon als blog, maar al snel begon de schoen te wringen. Vrouwen helpen financieel onafhankelijk worden is een serieuze missie, die veel verder gaat dan de ‘Puck Landewé’ show. In Lieke heb ik een partner gevonden met wie ik fire for women kan laten uitgroeien tot een volwassen platform. Van hobby naar fire for women BV met twee eigenaren, 2021 had voor mij niet beter kunnen beginnen!”

2021 & Europese ambitie

2021 wordt een fantastisch jaar voor fire for women. Zo wordt het merk fire for women nog meer verstevigd en wordt er ingezet op programma’s waarmee vrouwen een stevige basis kunnen leggen voor hun eigen financiële onafhankelijkheid. Daarnaast is er een groei ambitie om nog veel meer vrouwen in Nederland te bereiken. Verder staan er diverse samenwerkingen met strategische partners op de planning en worden de eerste stappen gezet in Duitsland en België.

1 reactie

Geef een reactie