fbpx

Get started

Wil jij serieus aan de slag met werken aan jouw financiële onafhankelijkheid? Wil je leren beleggen of je omringen met andere like-minded vrouwen? Meld dat je dan voor een van de fire for women tools die jou op weg helpen om met zelfvertrouwen je financiële toekomst te ownen!

1. Gratis stappenplan ‘beginnen met beleggen’

Wil jij leren beleggen en je eerste stappen op de beurs maken, maar heb je geen idee waar te beginnen? Zie je door de bomen het bos niet meer? I got you! Meld je dan aan voor de gratis e-mail cursus die jou in 5 stappen helpt om te beginnen met beleggen. Dit is een kleine en softe introductie in de wereld van beleggen. Klik hier!

2. Boek ‘simpel beginnen met beleggen’

Een toegankelijk boek dat jou in 60 pagina’s door de wereld van beleggen op de beurs heen gidst. Schaf hem hier aan en begin vandaag nog met lezen!

3. Cursus ‘beginnen met beleggen’

Durf je het aan, ben je klaar voor het serieuzere werk? Ben je op zoek naar voldoende kennis die jou het zelfvertrouwen geeft om zelf te gaan beleggen? Dan is deze cursus wat voor jou. Lees er hier meer over.

4. Word lid van de FIRE community

Wil jij lid worden van de fire for women community? Een fijne en veilige omgeving met vrouwen, waar we praten over geld, sparen, carrière, beleggen en side hustles. Waar we elkaar ondersteunen in onze reis naar financiële onafhankelijkheid! Meld je hier aan! Het membership kost €4,95 per maand, heeft een minimale duur van 3 maanden en is daarna elk moment opzegbaar.