fbpx

Word FIRE ambassadeur!

Word fire for women ambassadeur!

Fire for women is groot voorstander van meer geld naar vrouwen. Het community based platform brengt vrouwen samen zodat ze elkaar kunnen helpen grip te krijgen op hun financiën, te beginnen met beleggen en te werken aan financiële onafhankelijkheid.

Hoe meer vrouwen zich aansluiten, hoe meer impact en verschil we kunnen maken. Want een grote club dames die besluit net zoveel geld naar zich toe te trekken als dat mannen al jaren doen is magical!

Het fire for women affiliate programma

In het kader van ‘put your money where your mouth is’, wil fire for women zelf ook een duit in de geld zak doen. Elke FIRE member heeft de mogelijkheid te verdienen aan het platform, en wel door een affiliate constructie.

Hoe het werkt?

Ben jij al FIRE member? Dan kun je je aanmelden voor het programma. Daarbij krijg je persoonlijke links waarmee je al jouw vriendinnen, tantes, collega’s en nichten lid kan maken. Per aangedragen member ontvang jij €5. Weet je dames in jouw omgeving enthousiast te maken om het boek ‘simpel beginnen met beleggen’ te lezen? Dan ontvang je nog eens €5. Heb jij de uitgebreide cursus ‘beginnen met beleggen’ gevolgd en vind je dat jouw omgeving dit ook moet volgen zodat ze eindelijk die eerste stappen op de beurs durven en kunnen zetten? Voor elke cursist die jij aandraagt ontvang jij €50.

Even een kleine rekensom…

Stel dat jij 3 vriendinnen weet te enthousiasmeren om de cursus te volgen, en nog eens 3 collega’s enthousiast maakt voor het memership, dat levert je, door enkel jouw enthousiasme te delen, €165 euro op. Dat is makkelijk verdiend, niet? En dat is precies wat fire for women jou gunt: makkelijk en veel geld verdienen!

Doe je mee? Meld je hier aan. Let op: meedoen is alleen mogelijk als jij zelf reeds FIRE member bent. Ben je dat nog niet? Dan kun je je hier aanmelden.