FAQ

Algemeen

Waar staat fire for women voor?

Fire staat voor financially independent & retire early. Met fire for women willen we vrouwen helpen om de wereld van geld en beleggen beter te begrijpen zodat ze actief met hun geldzaken aan de slag kunnen en zodoende kunnen streven naar financiele onafhankelijkheid.

Kan ik ook beleggingsadvies krijgen?

Nee, dat geven wij niet. Los van het feit dat er bij fire for women op dit moment geen bevoegde adviseurs werken, is dit ook niet onze filosofie. Wij geloven dat de wereld van geld en beleggen gelijkenissen heeft met de wereld van gezond eten. Wat voor de ene persoon werkt, hoeft niet voor de ander te werken. Hoe jij zou moeten beleggen heeft alles met jouw persoonlijke situatie te maken. Laat je dan ook nooit wijsmaken door niet bevoegde beleggingspro’s dat je in bepaalde producten, met een bepaalde strategie moet beleggen. Wij helpen je te begrijpen wat beleggen is, welke manieren van beleggen er zijn en hoe je zelf een strategie kan maken. Heb je inhoudelijke vragen? Dan kun je altijd terecht in onze community waar meer dan 3600 vrouwen met veel ervaring met beleggen jou te woord staan.

Jullie bieden meerdere cursussen aan. Waar begin ik mee? Is er een volgorde die handig is om aan te houden?

Hieronder een overzicht van onze Fire for women cursussen. We hebben kort uitgelegd wanneer welke cursus bij jou past: 

Leren beleggen? Yes, dat kunnen wij alleen maar aanmoedigen! Met de cursus ‘beginnen met beleggen’ ontrafelen wij voor jou de wereld van beleggen en helpen we je op weg. Kijk hier voor meer informatie.

Wil je aan de slag met het creëren van een financiële masterplanning en een persoonlijke financiële begroting? Dan word jij blij van het Start Your Fire programma.

Heb je jouw financiële planning en jouw skill set rondom beleggen al onder de knie? Wellicht ben je dan gemotiveerd om je eigen digitale product te maken om zodoende een extra inkomstenstroom te creëren. Het Make More Fire programma is your way to go. 

Is dit allemaal een stap te ver, en wil je je liever eerst omringen met andere dames die met hun financiële onafhankelijkheid bezig zijn? Sluit je dan aan bij de eerste en grootste fire community voor vrouwen! Ruim 3600 vrouwen hebben zich reeds verzameld en praten dagelijks met elkaar over geld, beleggen, extra inkomsten, sparen en meer.

Ik heb mij aangemeld voor een nieuwsbrief (of een challenge waarmee ik nieuwsbrieven ontvang voor een bepaalde periode) maar ik ontvang niet alle nieuwsbrieven, klopt dat?

Aj, de techniek laat ons heel soms in de steek en dat gebeurt nu net bij jou. Laat van je horen en stuur een mailtje naar; info@fireforwomen.com en wij zorgen ervoor dat jij weer onze mails met nieuwsbrieven / of challenge ontvangt. 

Ik zou Puck en Lieke graag een boek willen toesturen. Waar moet ik zijn?

Allereerst, fantastisch dat je een boek hebt uitgebracht / gelezen / geïnspireerd bent geraakt en dat met ons wilt delen. Dank je wel hiervoor. Wil je ons eerst een email sturen en kort vertellen waar het boek over gaat? Dan pakken wij het van daar op. Love it. Stuur je mail naar: info@fireforwomen.com

Ik zou Puck of Lieke graag willen uitnodigen als spreker op ons (online) event. Hoe pak ik dit aan?

Amazing, je gaat een event organiseren of je bent al bijna rond met het event. Gefeliciteerd! Puck en Lieke krijgen veel sprekers aanvragen en dit vinden zij heel leuk om te doen. Helaas zijn het er iets meer dan zij kunnen inplannen, dus maken zij een keuze hierin. We ontvangen graag een e-mail met hierin kort uitgelegd waar het event over gaat en voor wie het is, het liefst met een linkje naar een eerdere editie. Het zou ook fijn zijn als je een online flyer, een Instagram/FB link of Linkedin link naar het event, zou bijvoegen. Graag in bullet-points de ins- en outs, zoals datum, locatie als het offline is, of er meer sprekers zijn, etc. Stuur je email naar: info@fireforwomen.com en we laten snel van ons horen.

Ik zou Puck en Lieke willen vragen over EFT’s, geld en beleggen. Ik heb hun advies nodig. Waar moet ik zijn?

Al jouw vragen beantwoorden Puck en Lieke met alle liefde in onze gratis Community. Omring je met ruim 3500 like minded vrouwen en sluit je aan bij de grootste fire community van vrouwen. Wij praten dagelijks met elkaar over geld, extra inkomen, sparen en meer. We hebben jou er heel graag bij. Let wel op: Lieke en Puck geven geen advies, maar ze kunnen wel hun kennis delen.

Meld je gratis aan via deze link: https://fireforwomen.thehuddle.nl

Ik zou Puck of Lieke graag interviewen, kan dat?

Are you sure ;-)? Nee zonder dollen, ze staan open voor interview verzoeken. Stuur een mailtje naar info@fireforwomen.com met jouw verzoek en dan antwoorden we.

Ik heb geen factuur ontvangen. Waar kan ik deze opvragen?

Aj, dat kan gebeuren. Dubbel check: je hebt al in je spamfolder gekeken? Laat van je horen en stuur een mailtje naar; info@fireforwomen.com met jouw naam en het gekochte product en wij zorgen ervoor dat jij jouw factuur ontvangt.

Ik heb een mail gestuurd maar nog geen reactie, hebben jullie deze wel ontvangen?

Wij reageren binnen drie dagen op jouw mail. Nog even geduld. Is het al langer dan drie dagen geleden? Misschien hebben we jouw mail niet goed ontvangen, wil je hem nog eens sturen naar info@fireforwomen.com? Dank!

Community

Ik kom de Huddle niet meer in. Mijn wachtwoord pakt niet meer. Ik heb al geprobeerd om een wachtwoord reset naar mezelf te sturen, maar deze komt niet aan. Willen jullie mij een wachtwoord reset toesturen?

Aj, de techniek laat ons heel soms in de steek en dat gebeurt nu net bij jou. Stuur een mailtje met jouw e-mailadres -zoals jij in de Huddle ook bekend staat bij ons –  naar; info@fireforwomen.com en wij zorgen ervoor dat jij binnen een dag weer toegang hebt tot de Huddle.

Ik heb twee accounts in de Huddle met twee verschillende email adressen. Wat zijn de gevolgen als ik er zelf een verwijder? Of verwijderen jullie dit extra account voor mij?

Een mogelijk gevolg is dat je kan inloggen onder het account waar geen cursus onder staat en je dus geen toegang hebt tot deze cursus. Behoud één account en zorg ervoor dat hier de cursussen staan toegewezen en het juiste e-mailadres is ingevuld. Delete het account die je niet meer gebruikt. Dit kan je zelf verwijderen. Let op: Alle informatie, dus ook je bio, het verhaal over jezelf, verwijder je. Dus copy/paste de bio-info naar het account die je gebruikt. Anders is het weg. Kom je er niet uit? Let us know: Mail naar info@fireforwomen.com

Ik heb wel toegang tot de community via mijn laptop/desktop maar de App op mijn telefoon/Ipad zegt dat ik geen toegang heb. Ook niet als ik meerdere keer een wachtwoord reset heb gedaan.

Op dit moment wordt er door programmeurs gewerkt aan de App door een nieuwe update uit te voeren ivm inlog issues. Op dit moment is de Community toegankelijk via je laptop en desktop. En voor sommige leden werkt de App niet tot niet goed genoeg. Nog heel eventjes geduld alsjeblieft. Er wordt hard aan gewerkt.