fbpx

Cursus beginnen met beleggen

Let op! Op dit moment is de inschrijving voor de cursus gesloten. Het einde van de zomer zullen de deuren opnieuw openen en kun jij net als ruim 178 andere dames deelnemen en de handvatten aangereikt krijgen om de starten met beleggen.

Hi, leuk dat je hier een kijkje neemt bij de cursus beginnen met beleggen, dat betekent dat er iets in jou getriggerd is om ook aan de slag te gaan met je financiële onafhankelijkheid en het beleggen van je geld, klopt dat? En dat vind ik leuk! Want er is weinig zo fijn als een vrij en onafhankelijk leven, en money in your pockets maakt dit allemaal net wat makkelijker.

Beleggen is een mooie manier om actief aan de slag te gaan met jouw geld, daar meer geld van te maken en zodoende te koersen richting financiële onafhankelijkheid! Helaas is de wereld van beleggen vaak nog een koude, zakelijke en mannelijke wereld, waar veel vrouwen zich niet prettig voelen. Zo zonde, want hierdoor lopen we massaal vele kansen mis.

En dit kan anders! Beleggen hoeft namelijk niet ingewikkeld te zijn, en is bovendien onwijs leuk! Beleggen is in het kort een manier om je geld in te zetten om daar in de toekomst financieel gewin uit te halen, er financieel beter van te worden dus.

In deze cursus wil ik jou in het zadel helpen in de wereld van financiële onafhankelijkheid en beleggen. Na het volgen van deze cursus kun jij vol zelfvertrouwen ook die beurs op en actief aan de slag met jouw financiële onafhankelijkheid!

Na 5 weken:

 • weet jij wanneer jij financieel onafhankelijk bent

 • heb je je eigen lange termijn beleggingsdoel geformuleerd

 • begrijp je het verschil tussen aandelen, obligaties, vastgoed en ETF’s

 • snap je wat de gouden regels voor succesvol beleggen zijn

 • heb je je eigen beleggingsrekening geopend

 • én je kunt zelfstandig een aankoop doen op de beurs

Start: 29 juni 2020.
Duur: 5 weken.
Vorm: de cursus vindt plaats op Instagram waar je de kennis tot je krijgt door middel van stories en live sessies. Daarnaast is er een begeleidende e-learning omgeving waar je naslag werk en extra bonus materiaal vindt.
Deelname: je kunt op je eigen tempo, vanaf een door jou gekozen locatie, mee doen. Het enige wat nodig is is een goede internet verbinding.

Is dat wat voor jou?

Loop jij al een tijdje met het idee rond dat je graag wilt gaan beleggen, maar is het er nog niet van gekomen?

Wil jij slimmer met je geld omgaan, maar zoek je nog vertrouwen en houvast?

Wil je in een veilige en inspirerende omgeving meer leren over beleggen en investeren?

Dan is de vernieuwde cursus beginnen met beleggen van fire for women wat voor jou! Hij kost €149 en gaat jou helpen om in 5 weken tijd te beginnen met beleggen, slimme money moves te maken en financieel onafhankelijk te worden.

Transformatie in jouw money mindset

Na reeds 2 cursussen gedraaid te hebben met 124 deelneemsters, durf ik wel te stellen dat er meer gaat gebeuren dan dat jij leert hoe je moet beleggen: je gaat een shift ervaren rondom jouw money mindset. Transformatie begint niet met praktische kennis – dit is uiteraard nodig om de daad bij het woord te voegen – maar begint in je hart en in je buik. Door de fijne en veilige omgeving met uitsluitend like-minded ladies zul jij ook een verandering in je gevoel en houding ten opzichte van geld gaan ervaren.

cursus beginnen met beleggen

Met zelfvertrouwen beleggen

In maart lanceerde ik de eerste #workthatmoney cursus. Deze cursus beginnen met beleggen is ontstaan omdat ik vrouwen wil helpen om ook financieel onafhankelijk te worden, op een toegankelijke en laagdrempelige manier. Waar ik zelf afgelopen jaren het wiel voor mezelf heb moeten uitvinden, wil ik jou veel tijd en frustratie besparen. Daarom heb ik mijn kennis en ervaringen gebundeld in een cursus. In 5 weken gids ik je door het beleggingslandschap heen en na deze 5 weken ben jij geïnspireerd en geïnformeerd om zelf actie te nemen op de beurs. Vanuit mijn eigen ervaringen neem ik je mee in de wereld van financiële onafhankelijkheid, aandelen, vastgoed, money mindset en compound interest.

In de cursus beginnen met beleggen deden al 124 vrouwen mee, en dit is wat ze ervan vonden:

cursus beginnen met beleggen cursus beginnen met beleggen cursus beginnen met beleggen cursus beginnen met beleggen cursus beginnen met beleggen cursus beginnen met beleggen

Leerdoelen

In 5 weken tijd leer je in de cursus beginnen met beleggen het volgende:

 • Waarom beleggen slim is en hoe dit jou kan helpen om financiële onafhankelijkheid na te streven.
 • Hoe je een helder en intrinsiek gedreven beleggingsdoel kan formuleren.
 • Hoe je je beleggingstactiek kan bepalen en in de praktijk kan brengen.
 • Wat voor een verschillende soorten beleggingen er zijn en welke het beste bij jou en jouw persoonlijke situatiepast.
 • Hoe je met zelfvertrouwen en een gerust hart beleggen toepast in jouw dagelijkse leven.

Elke week komt er een nieuwe module live met stories, video’s, een opdracht en een live Q&A. Ik weet zeker dat jij na vijf weken de benodigde informatie en het benodigde zelfvertrouwen hebt om je eerste belegging te doen!

Het goede doel

En niet te vergeten: uiteraard doneer ik wederom 10% van de opbrengsten van de cursus beginnen met beleggen aan het goede doel

Doe je mee? Ik hoop je te mogen verwelkomen in de cursus!

Disclaimer: ik ben geen financieel adviseur. Ik deel enkel mijn opgedane kennis en ervaringen en geef jou handvatten om ook te beginnen met beleggen. Ik geef geen persoonlijk financieel advies en geef ook geen koop-tips.