fbpx

Invest Your Fire

Wij van fire for women zijn wars van wollige sales pagina’s. We willen jou helpen om de wereld van beleggen te begrijpen zodat niks jou nog in de weg staat om ook te gaan beleggen, en zodoende keihard te shinen op jouw reis naar fire (financial Independence & retire early). Daarom hebben we voor jou het Invest Your Fire programma gemaakt. Kost €79, maakt van jou een rockstar op de beurs. Klik hier om direct mee te doen. Nog niet overtuigd? We hebben ons beste beentje voor gezet en toen wat werk gestoken in een schaamteloze promo van dit programma. Lees hieronder snel verder!

Beleggen you say?

Beleggen, iedereen heeft het erover! Maar wat is het eigenlijk? Is dat niet heel spannend, risicovol en moet je er bovendien niet rijk voor zijn om het te kunnen doen? Of een econoom? Nee. Not at all darlings! Uiteraard zijn wij voorstander dat je goed weet wat je doet alvorens je je geld gaat beleggen en dat je snapt wat je aan het doen bent. En daarom zijn wij here to help! Dus loop jij al een tijdje met het idee rond dat je graag wilt gaan beleggen, maar is het er nog niet van gekomen? Ben je bang je geld te verliezen, niet genoeg kennis te hebben en weet je bovendien niet waar te beginnenWil je in een veilige en inspirerende omgeving meer leren over beleggen en investeren?

Meld je hier aan, leer beleggen en bouw jouw eigen vermogen op!

Dan is het Invest Your Fire programma van fire for women wat voor jou! Hij kost €79 en gaat jou helpen om in enkele weken tijd te beginnen met beleggen, slimme money moves te maken en zodoende actief aan de slag te gaan met jouw financiële onafhankelijkheid.

Ruim 300 dames gingen je voor! Dit is was Fenna, cursist in 2020, ervan zegt: “Ik ben je zo ontzettend dankbaar voor afgelopen weken. Ik heb enorm lang getwijfeld of ik het wel moest doen. Vragen als kan ik dit wel? Is het wel wat voor mij? Ik ben opgegroeid met de gedachte: je werkt hard voor je geld en je spaart ook wat voor later. Maar ik wist zeker dat ik iets slimmers met mijn spaargeld kon doen. Maar beleggen? Phoe, staat wel echt ver van mijn bed. Ik wist werkelijk waar helemaal niks van beleggen. Toch kriebelde het. Daarnaast: een cursus, waar haal ik de tijd vandaan met een druk bestaan. Je blogs, je website, iets zei mij dat ik dit moest doen. En ik heb er geen seconde spijt van. Door deze cursus heb ik een andere kijk op geld gekregen. Ik snap de wereld van beleggen en heb zelfvertrouwen gekregen om mijn eerste investering te doen. Dankzij jou. Op naar FIRE. Nogmaals heel veel dank daarvoor ❤️🔥”

Het programma beginnen met beleggen: Invest Your Fire

Het Invest Your Fire programma leert je de basis van beleggen en bestaat uit 5 modules. Het helpt jou je angsten en twijfels te overwinnen, voorziet je van de benodigde basis kennis en geeft je een concreet stappenplan.

Na 4 modules:

 • weet jij waarom beleggen zo interessant is en wat dit jou kan brengen;
 • begrijp je het verschil tussen verschillende beleggingsproducten;
 • weet je hoe je risico’s kunt minimaliseren;
 • snap je wat de gouden regels voor succesvol beleggen zijn;
 • heb je je eigen beleggingsrekening geopend bij een door jouw gekozen bank of broker;
 • én je kunt zelfstandig een aankoop doen op de beurs.

Bovenal gaat niemand jou na het volgen van dit programma nog onzeker maken over als het aankomt op beleggen op de beurs: je weet wat beleggen is, je snapt wat je met je geld doet en je laat je niet gek maken door hypes of hysterie. Je hebt de basiskennis en basis handvatten paraat om lange termijn jouw eigen vermogen op te bouwen. Fire here we come!

Duur

Er zijn 4 inhoudelijke modules en wij adviseren een module per week tot je te nemen. Het programma is echter in eigen tempo te volgen, en je houdt altijd toegang tot de content.

Vorm

Het programma vindt plaats in de  e-learning omgeving van de FIRE community. Dit is een complete omgeving en hier vind je:

– de kennis modules;
– bonus video’s met experts;
– het forum waar je al je vragen kan stellen (Maar pas op, want dit forum is verslavend! Inmiddels kletsen hier ruim 2600 dames dagelijks over geld en beleggen. Niks is te gek en al jouw vragen kun je hier kwijt.).

Deelname

Je kunt in je eigen tempo, vanaf een door jou gekozen locatie, mee doen. Het enige wat nodig is is een goede internet verbinding. Wel raden we aan om actief contact te zoeken met andere vrouwen die in hetzelfde traject zitten als jij. Energy expanders! Eenmaal toegang betekent dat je altijd toegang houdt: je kan het programma meerdere keren doen, content opnieuw opzoeken en herlezen en video’s keer op keer bekijken.

Wat krijg je voor die €79?

Het programma kost €79, en de waarde die je hiervoor terug krijgt is niet alleen praktisch, maar vooral dat je na je aan te sluiten bij fire for women met zelfvertrouwen actief aan de slag kan gaan met geld en beleggen. Je gaat niet alleen leren hoe beleggen werkt, je gaan ook een transformatie ervaren in jouw money mindset.

 • Het programma bestaande uit uitgebreide modules met basiskennis om de eerste stappen op de beurs te gaan nemen;
 • Gratis lidmaatschap bij de FIRE community waar je 24/7 in contact bent met – inmiddels meer dan 2600 andere – gelijkgestemde dames;
 • Elke dag de mogelijkheid tot het stellen van vragen;
 • Voor altijd toegang tot de content, ook na updates of toevoegingen.

Is deze Invest Your Fire cursus wat voor jou?

Indien je graag actief aan de slag wilt met jouw geldzaken en wilt beleggen, maar nog huiverig bent om je geld te verliezen, bang bent niet genoeg kennis te hebben of simpelweg niet weet waar te beginnen: we’ve got your back! Deze cursus is voor vrouwen. Jong en oud, in loondienst, ZZP-er of ondernemer, moeder, getrouwd, single, het maakt niet uit: indien jij graag die eerste stappen op de beurs wilt zetten en slimme money moves wilt maken, dan is deze cursus voor jou.

Leerdoelen

In 5 modules leer je in de cursus beginnen met beleggen het volgende:

 • Waarom beleggen slim is en hoe dit jou kan helpen om financiële onafhankelijkheid na te streven.
 • Hoe je je eigen beleggingsstrategie kan formuleren.
 • Wat voor een verschillende soorten beleggingen er zijn en welke het beste bij jou en jouw persoonlijke situatie past.
 • Hoe je met zelfvertrouwen en een gerust hart beleggen toepast in jouw dagelijkse leven.

Meld je hier aan, leer beleggen en bouw jouw eigen vermogen op!