Ciao ladies! Voor alle dames die fire for women al langer volgen weten dat wij fan zijn van BUX. Beleggen bij BUX is wat we graag doen. Net als bij beleggen bij Brand New Day, Peaks en Degiro. Dit zijn onze go-to partijen. Maar in dit artikel gaan we het hebben over BUX, de online broker waar je commissie vrij kan beleggen in aandelen en ETF’s. Makkelijke app, lage kosten, transparant. Houden wij van. Hier lees je de uitgebreide review.

Educatie

Waar wij nog meer voorstander van zijn, is als financiële instanties zich hard maken om mensen wijzer, en daarmee rijker te maken. Beleggen is populair en enorm in opkomst onder jonge mensen, maar het is tevens een delicate kwestie. Want beleggen betekent dat je je geld heralloceert om er in de toekomst beter van te worden.

Dat is iets anders dan all-in gaan op 1 aandeel omdat het een hype is, of al je geld inzetten op crypto omdat je buurman het doet. Hoe het dan wel moet? Lange termijn succesvol beleggen is niet ingewikkeld, maar weten hoe je dat doet vergt wel dat je je moet verdiepen. En BUX wil zich hier hard voor maken. And we love it! Daarom zijn wij ook zeer verheugd om onze samenwerking voort te zetten. Deze samenwerking begon vorig jaar, zie hier, maar we hebben al die tijd achter de schermen samen gewerkt om educatieve video’s te maken voor jou. En dit is nog maar het begin!

BUX lanceert nieuwe serie educatieve beleggings video’s

BUX lanceert een nieuwe serie educatieve video’s waarin onderwerpen rondom beleggen op een toegankelijke manier worden besproken. Hiervoor heeft de Nederlandse mobiele broker de handen ineengeslagen met… ons! Jeuj! En met 2 heren, namelijk Jim Tehupuring van 1Vermogensbeheer en Rayhan Mahdamy van Young Metrics.

In de eerste serie van ‘Beleggen met experts’ worden onderwerpen als dollar cost averaging, samengestelde rente en diversificatie op een begrijpelijke manier uitgelegd. Met deze toegankelijke informatie binnen handbereik, kunnen beleggers doelen als een betere financiële toekomst of financiële onafhankelijk sneller realiseren, doordat hun beleggingskennis vergroot is en de weg naar het bereiken deze doelen begrijpelijk is gemaakt.

2 gratis aandelen

Exclusief bij Fire For Women: 2 gratis aandelen als je start met beleggen bij BUX

Omdat we samenwerken met BUX en krachten bundelen om beleggen begrijpelijk te maken, willen we je nog meer motiveren door jou niet 1, maar 2 gratis aandelen te geven als je via fire for women een rekening opent. Hoe het werkt? Je klikt HIER en meldt je aan met je e-mailadres, daarna download je BUX Zero HIER (tip: doe dit direct op je mobiel, aangezien BUX Zero is een app is) zet je geld op account (middels een tikkie, zo gepiept) en jij ontvangt dan 2 gratis aandelen. Zo makkelijk, zo cool!

Let op: deze actie geldt voor nieuw te openen accounts. Er kan even overheen gaan voordat de 2 aandelen op jouw rekening zijn vrijgegeven. Mocht er iets misgaan, neem dan via je app contact op met de klantenservice van BUX. 

Als je eenmaal je rekening hebt geopend en je eerste geld hebt gestort, dan krijg je automatisch 2 aandelen. De aandelen die je krijgt zijn willekeurig, dit gebeurt geautomatiseerd. Hier kan een dag overheen gaan. Misschien is het wel een aandeel van Takeaway, misschien van Aegon, who know’s. Laat je in de fire for women community weten welke aandelen je hebt gekregen?

De video’s

Benieuwd naar de eerste twee video’s die we hebben gemaakt samen met BUX? Bekijk ze hieronder! Ben je geïnspireerd en wil je meer leren over beleggen? Je kan je nu inschrijven voor de online cursus ‘Beginnen met Beleggen’ waar we je stap voor stap meenemen in de wereld van beleggen. Klik hier voor meer informatie.

 

Wil je beginnen met beleggen?

Samen met 6 ervaringsdeskundigen ontwikkelden we de cursus ‘Beginnen met Beleggen’. Meld je aan en ontvang: 

  • Direct toegang tot de cursus  
  • Gratis toegang tot community met 4000+ dames die ook beleggen. Zij staan voor je klaar als je vragen hebt.
  • Met kleine bedragen en de juiste kennis zelfstandig leren beleggen

85% van de deelnemers begint met beleggen!

Geef een reactie