Darlings! Ik beleg al bijna een jaar bij Degiro. My first love in beleggingsland. Ik ben fan van deze partij vanwege hun mega fijne app, lage kosten, toegang tot véle ETF’s en aandelen en bliksemsnelle service. En nu heeft Degiro een hele fijne actie voor nieuwe klanten! Als je een rekening opent via dit artikel (en een rekening openen is naast gratis ook zo geregeld, wel zo prettig!) dan krijg je €1000 transactie tegoed. Deze actie loopt van 13 tot 23 januari. VERLENGD T/M 27 FEBRUARI!

Open hier gratis een rekening en profiteer van de actie!

Let op: we kennen het verhaal inmiddels! Eerst je hypotheek en verzekeringen en warme maaltjes fixen, met geld dat overblijft pas beleggen. Dus niet met geld dat je niet kan missen. Het is namelijk zo dat beleggen risico met zich meebrengt, want je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Willen we niet met geld dat nodig is voor dagelijkse kosten. Afijn, lees mee, open die rekening en start met beleggen!

Tell me more!

€1000 euro transactie tegoed, wat betekent dat? Dat betekent niet dat je €1000 gestort krijgt, nee zo’n big party is het nou ook weer niet. Wat dan wel? Elke keer als je een transactie doet, dus elke keer dat je geld belegt in een ETF of aandeel, betaal je transactie kosten. De kosten bij Degiro zijn niet hoog* maar toch is het fijn als je hierop kan besparen. Hoge kosten kunnen namelijk enorm drukken op je rendement!

Als je nu een rekening opent dan komt Degiro je tegemoet en krijg je 100 handelsdagen €10 euro transactie tegoed per dag. €1000 klinkt natuurlijk als een enorme lokker, en wij willen keiharde realiteit, toch? Dus ik heb uitgerekend wat mij dit voor een voordeel zou opleveren:

Rekenvoorbeeld

Ik handel ongeveer 2x per maand. Altijd bedragen onder de €1000. Dus ik betaal per maand 2 x €2,38 = €4,76 per maand. 100 dagen is om en nabij 3,5 maand. Dus met deze actie zou ik €16,66 besparen. Afijn, als je toch voornemens was een rekening te openen dan zou ik hier lekker gebruik van maken! Voor mij geldt deze actie helaas niet want het is alleen geldig voor nieuwe klanten.

De transactie kosten worden een maand later teruggestort op je rekening. Lekker extra’tje dus. Ik heb de actie voorwaarden bestudeerd en zie geen addertjes onder het gras. Maar bekijk het hier zelf maar even.

Yes, let’s do it!

Nou ladies, ik kan niet anders zeggen: openen die rekening! Oh en ben je benieuwd hoe je je eerste belegging kan doen? Check dan dit artikel waar ik aan de hand van plaatjes uitleg hoe je een aankoop kan doen als je eenmaal een rekening hebt geopend.

Ik wil gebruik maken van deze actie! 

*Je betaalt per transactie onder de €1000 een kleine €2,38. Voor transacties boven de €5000 betaal je €3,90.

Ps: in dit artikel staan affiliate links. Dat betekent dat ik een commissie ontvang als jij je aanmeldt via fire for women. Much appreciated darling! Uiteraard betaal jij hier niks extra’s voor, maar zo help je mij om fire for women draaiende te houden! Ik ben onafhankelijk in de producten en diensten die ik aanraad, ik raad alleen partijen aan waar ik zelf een goede ervaring mee heb, beloofd! En als ik had gedacht dat dit een shit actie was, dan zou ik het absoluut niet delen.

Lees hier over mijn ervaring met Degiro

Lees hier hoe je zelf, aan de hand van plaatjes, een belegging kan doen bij Degiro