Yes ladies! Ik ben enorm verheugd om deze samenwerking aan te mogen kondigen! Zoals jullie weten is fire for women een onafhankelijk platform dat vrouwen helpt financieel onafhankelijk (FIRE) te worden. Beleggen is daarin een cruciale stap, daarom is beleggen een grote focus voor fire for women. Reeds vele banken en brokers passeerden de revue in de uitgebreide reviews, maar nog nooit was er een broker die zo’n zelfde soort missie heeft als fire for women: BUX Zero. BUX Zero heeft als missie beleggen toegankelijk maken voor iedereen. En deze samenwerking maakt dat A) ik in de nieuwe TV commercial van BUX zit, hoe tof is dat! En B) dat jij bij het openen van een rekening bij BUX Zero twee gratis aandelen krijgt. Daarmee worden we nog sneller fire, dames! Lees snel verder en bemachtig ook die twee gratis aandelen.

De TV Commercial

Dit is de nieuwe commercial van BUX, gaaf he!

BUX Zero

BUX Zero is onderdeel van BUX, een Nederlandse app, gestart in Amsterdam in 2014 door Nick Bortot. Hij werkte eerst bij BinckBank en besloot daarna een eigen broker op te zetten die belegging toegankelijk maakt. Hij vond namelijk dat beleggen vaak te moeilijk en ingewikkeld werd gemaakt voor de particulier om ermee aan de slag te gaan (he is sooooo right!) en dat dit anders kon. Anders moest.

BUX Zero bestaat pas sinds september 2019 en ging de markt op als de “eerste app waarmee je gratis kunt beleggen”. Dat houdt in dat ze geen commissiekosten vragen. Je betaalt dus alleen de kosten voor het aandeel zelf. Dit is een voordeel voor beginnende beleggers, want als je begint beleg je meestal nog niet zulke hoge bedragen en dan kan de commissie daar een grote hap uit nemen en rendement wegsnoepen. Coole gadget: je kunt tegenwoordig direct geld overboeken uit je account naar je BUX-rekening door middel van een Tikkie. Daardoor is je geld veel sneller beschikbaar om nieuwe aandelen van te kopen. Bij BUX beleg je beschermd via een depositogarantiestelsel. Dat houdt in dat je een rekening krijgt bij ABN Amro waar je geld tot 100.000 EUR gegarandeerd is. Gemak van een app, zekerheid van een bank. Ik sprak het in tijdens de TV commercial, en deze slogan klopt als een bus.

Samenwerking

Toen BUX Zero mij benaderde voor een samenwerking, was ik direct enthousiast, maar ook huiverig. Ik wil geen afbreuk doen aan het onafhankelijke karakter van fire for women. Daarom besloot ik samen te willen werken, op 1 voorwaarde: er moet een enorm gave benefit zijn voor alle fire for women dames! En zo geschiedde. Als jij je nu inschrijft en geld stort op je BUX Zero Account, dan krijg je 2 gratis aandelen! Hoe onwijs gaaf is dat? Een rekening openen bij BUX Zero is een eitje, alles wijst vanzelf, je krijg 2 aandelen, en tadaa: jij bent belegger. De eerste stap in jouw fire reis is gezet! Klik hier om jouw 2 gratis aandelen te claimen.

2 gratis aandelen: hoe werkt het?

Profiteer nu van deze gave actie en klik hier om je 2 gratis aandelen te bemachtigen. Hoe het werkt? Je klikt HIER en meldt je aan met je e-mailadres, daarna download je BUX Zero HIER (tip: doe dit direct op je mobiel, aangezien BUX Zero is een app is) zet je geld op account (middels een tikkie, zo gepiept) en jij ontvangt dan 2 gratis aandelen. Zo makkelijk, zo cool!

Let op: deze actie geldt voor nieuw te openen accounts. Er kan even overheen gaan voordat de 2 aandelen op jouw rekening zijn vrijgegeven. Mocht er iets misgaan, neem dan via je app contact op met de klantenservice van BUX. 

Als je eenmaal je rekening hebt geopend en je eerste geld hebt gestort, dan krijg je automatisch 2 aandelen. De aandelen die je krijgt zijn willekeurig, dit gebeurt geautomatiseerd. Hier kan een dag overheen gaan Misschien is het wel een aandeel van Takeaway, misschien van Aegon, who know’s. Laat je in de fire for women community weten welke aandelen je hebt gekregen?

>>Bekijk hier mijn uitgebreide review over beleggen bij BUX<<

Ragazze ragazze, beleggen kent risico’s, je kan (een deel van) je inleg verliezen we. Spaarbuffer first, beleggen second. Geen cowboy praktijken op die beurs, beloofd?

Wil je beginnen met beleggen?

Samen met 6 ervaringsdeskundigen ontwikkelden we de cursus ‘Beginnen met Beleggen’. Meld je aan en ontvang: 

 • Direct toegang tot de cursus  
 • Gratis toegang tot community met 4000+ dames die ook beleggen. Zij staan voor je klaar als je vragen hebt.
 • Met kleine bedragen en de juiste kennis zelfstandig leren beleggen

85% van de deelnemers begint met beleggen!

15 reacties

 • Teleurgesteld schreef:

  Leuk verhaal, maar jammer dat ik maar 1 aandeel krijg ipv 2 🙁

 • Wilco Bakker schreef:

  Om geld ‘offensief’ te beleggen heb je wel geld nodig. Je artikel lijkt meer op reclame voor Bux dan juiste informatie. Heb je wel gedacht aan de mensen die hier op het moment hun baan verliezen? Dat zijn mensen die straks krom liggen om de huur voor jouw tweede appartement op te brengen.

  Jouw leven is maar voor enkelen weggelegd. Je schrijven appelleert enkel aan de rijkste % met wat losse idealen in de kofferbak.

  • Noor schreef:

   He Wilco, ieder is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen leven en geluk. Helaas bestaat ongelijkheid en dat wordt niet opgelost als anderen, die het beter hebben, door eigen toedoen of door hun achtergrond, zich daar schuldig over moeten gaan voelen. Daar wordt iemand die werkeloos is geworden niet beter van. Dus zuur doen tegen iemand die succes heeft, verandert niets aan het “leed” van anderen. Je zorgt enkel dat je zelf je negatieve mindset in stand houdt. En daar is nog nooit iemand beter van geworden. Het ga je goed, Wilco.

 • Marlies schreef:

  Hai! Is er een minimum bedrag wat ik moet inleggen voor deze actie?

 • Marieke schreef:

  Hi puck,
  Als je op de link klikt staat er 1 aandeel voor jou en 1 voor je vriend. Geld deze actie van de 2 aandelen wel nog steeds?

  • Puck schreef:

   Hi Marieke, ja hij geldt nog. Mocht je je extra aandeel nog niet hebben gekregen, app dan even BUX via de chat in de app. Liefs

 • Liza schreef:

  Hoi, wat een leuke actie! Ik heb van je link gebruik gemaakt en vanmorgen 1 aandeel gekregen via de app. Moet ik even wachten tot ook de tweede komt of is de actie inmiddels voorbij?

  • Puck schreef:

   Hey Liza, de actie geldt nog. Mocht je je 2e aandeel nog niet hebben gekregen dan raden we aan even contact op te nemen met BUX via de chat in de app. Liefs

 • rien schreef:

  Geldt deze actie nog steeds?

Geef een reactie